Monínec 2019 - Propozice

8. května

Statut závodu

5. závod extraligy MASTERS a 3. závod JAL

Datum

středa 8. května 2019

Čas startu

Masters:
M, A, B – 10:30
C – 10:37
D – 10:44
E – 10:47

JAL
S 1 – 10:37
S 2 – 10:44

Pořadatel

cyklistický oddíl RICOHIMPROMAT TÁBOR z.s.
Pražského povstání 2303 390 03 Tábor

Ředitel závodu

Ing. Miloslav Šustr, Pražského povstání 2303, 390 03 Tábor, tel.: 602 276 514, e-mail: miloslav.sustr@seznam.cz

Rozhodčí

Ing. Michal Gromovský, Ing. Jaroslav Šustr

Trať závodu

Start: Monínec u dolní strojovny lanovky
Okruh: Jetřichovice – Cunkov – Chlum – U Kaplice – Křivošín – Libenice – Na Františku – Vrchotice – Jetřichovice.
Okruh začíná stoupáním v délce 3 km s převýšením 200m. Další profil je zvlněný.

Dojezd do cíle k hornímu hotelu 1,5 km
Cíl: Monínec – u horního hotelu.,

Délka trati

Délka okruhu 18,6 km
kat. M, A, B – 4 okruhy a dojezd do cíle – 75,9 km.
kat. C a S1 – 3 okruhy a dojezd do cíle – 57,3 km.
kat. D a S2 – 2 okruhy a dojezd do cíle – 38,7 km.
kat. E – 1 okruh a dojezd do cíle – 20,1 km

Prezentace

Restaurace u dolní strojovny lanovky 08:00 – 9:30.

Startují

MASTERS M, A, B, C, D, E
JAL S1 a S2

Startovné

MASTERS: předem přihlášení 250 Kč, přihlášení na místě a příchozí 300 Kč (kat.E – 50 Kč),
JAL: členové JAL 200 Kč, příchozí 250 Kč.
Při prezenci obdrží každý závodník poukázku na oběd v ceně cca 100 Kč.

Ceny

První tři závodníci v každé kategorii MASTERS i JAL věcné ceny. Vyhodnocení bude provedeno v místě prezence.

Zdravotní zabezpečení

Zdravotní středisko Sedlec

Další

Závod probíhá podle pravidel cyklistiky, Pravidel soutěže Extraliga Masters 2018, Pravidel a soutěžního řádu JAL a tohoto rozpisu. Závodníci jsou povinni dodržovat pravidla silničního provozu. Cyklistická přilba je povinná. Účastníci závodu startují na vlastní nebezpečí a pořadatel neručí za škody závodníkům vzniklé nebo jimi způsobené.

Sponzoři

Město Tábor, Město Sedlec – Prčice, ATS PRAHA telekomunikační společnost, CONTSYSTEM spol. s r.o., INTV spol. s r.o., CZ CAR Internacionál spol. s r. o.